Choď na obsah Choď na menu
 


ZAS PREKRÁSNE SUPER VIDEO

10. 5. 2013

HEJ, KRÁSNE VIDEA TI TU PONUKAM

Taký pohľad na prírodu iným pohľadom, netreba veľa slov, stačí si kliknuť na ponuku a zapnuť zvuk, usadiť sa a sústrediť sa len a len na tu obrazovku, teda na monitor počítača

najskôr to bude také z každého rošku trošku, príroda, kvety, zvieratá apodobné DVD mám a menuje sa Baraka, takže klikni na prílohu :

 

http://www.youtube.com/embed/auSo1MyWf8g?rel=0 <http://www.youtube.com/embed/auSo1MyWf8g?rel=0>
 

v druhom videu sa pozrieme na prácu ornitológov a krásne ráno, ticho, počujeme, vtáci spievajú a človečina je tu ako doma :

 

https://www.youtube.com/embed/REP4S0uqEOc

 

 tretie video je úplne z iného žánru, a je to časť vystupenia Marka Gungora, amerického pastora, ktorý sa rozhodol, že niekto musí pomôcť manželstvu trochu inak. Zábavnou formou tu ukazuje rozdieľ medzi myslením muža a ženy a na youtube som to našiel len v angličtine, tu to máme aj s prekladom a nezoberie Ti to z Tvojho drahocenného času veľa, len takých desať minút, no určite sa pri tom pobavíš : 


http://www.videacesky.cz/skece/mark-gungor-pribeh-dvou-mozku

 

 Tak ako prvé aj toto štvrté video nás zavedie do nadherné prírody na tejto našej planéte plnej života a ľudí


http://www.youtube.com/watch_popup?v=2HiUMlOz4UQ&vq=large

 

na záver jedno fakt krásne a poučné video ponúkam

https://www.youtube.com/watch?v=ipe6CMvW0Dg

 

peťo z tramtárii - sLOVEnsko

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

ĎAKUJEM!

peťo tulák,25. 3. 2015 5:28

Teraz čo máme tu veľkoplošnú TV bedňu, tak tiež sa rád pozerám na kadečo o našej prírode okolo nás a všade tam, kam sa v živote nedostanem...

Vložil som sem videa čo sa mne páčia a chcel som si ich takto uložiť a podeliť sa aj s tebou napríklad a si prvá čo tu niečo napísala a tak ďakujem! Zatiaľ si tento príspevok pozrelo 143 čitateľov...

Ľudia sa nikdy nepoučia a roky rokuce sa robia rôzne kampane na záchranu našej planéty a ničíme si ju neustále...

Stále je nad čím žasnúť...

Ifča,24. 3. 2015 15:25

Väčšinu záberov,čo natočila BBC som videla ako samostatné relácie v TV a takéto relácie najmä o prírode tvoria 99% toho, na čo sa dívám v telke. Je na našej Zemičke toľko nádhery a obdivuhodností či už v ríši zvierat, rastlín, národov, až človek onemie úžasom, keď to vidí.

Dva mozgy - je to zázrak, že muži a ženy môžu žiť spolu, keď sú tak rozdielni, teda jedineční, majú rozdielne zmýšľanie a chápanie, a predsa je niečo, čo ich navzájom priťahuje a spája. Pán Boh to úžasne zariadil, aj keď to nechápeme. A je to krásne!(S občasnou chuťou na zabitie:-).)
Veľmi sa mi páčilo video Marka Gungora, aj som sa dobre pobavila a nasmiala.

A z toho posledného videa nech si ľudia zoberú poučenie a zamyslia sa nad sebou.