Choď na obsah Choď na menu
 


VERONIKA

22. 1. 2017

 

VERONIKA

Ani sám neviem prečo, ale len tak zrazu ma napadlo, že dlho som nevidel v tv bedni rozprávkový televízny muzikál Veronika. Tak som ho hľadal a hľadal a našiel som aj celý film, ale hlavne kadečo okolo filmu a hlavnej predstaviteľky. Tak len taký malilinký výcuc z ponuky čo odkaz máš nižšie...

Lulu Mihăescu alebo niekdajšia Veronika, dnes Luminita Petre, má 48 rokov a žije v kanadskom Vancouveri, kde vyučuje hru na klavíri. Je vraj šťastná a jej dcéra Ana Petre má 25 rokov. ( trochu som text upravil, lebo je to staré tri roky a tak som musel pridať roky dievčatám).

http://www.bocianiehniezdo.sk/content/mala-veronika/

 

Pekné piesne v tom filmovom muzikále naspievala ako Veronika Petra Černocká a tu je odkaz na celý film a niečo o filme :

Rumunský muzikál pro děti. 
Roztomilý dětský film poplatný době především kvalitou výpravy. Holčička Veronika žijící v dětském domově dostane k narozeninám od víly kouzelný raneček, který jí splní každé přání. Ve chvíli, kdy se o něj nechce rozdělit s kamarády, o raneček přichází a musí si ho v pohádkovém světě (Svatojánek, Liška, Myšák, Havran...) vysloužit zpět. Film je milý především díky písničkám a kvalitnímu českému dabingu (J.Zíma, N.Urbánková...). Pro řadu pamětníků "pohádka mládí".

https://youtu.be/HKXbnJ9cmQY

 

Nuž a ešte odkaz na druhý dieľ :
https://youtu.be/BFfZfKo_-Fo

 

 

 

Len tak mimochodom, na tejto stranke "bocianie hniezdo" si nájdeš veľmi veľkú ponuku kadečoho, len si treba preklikávať a vyberať z ponuky...

zdroj : internet

 

peťo z tramtárii - sLOVEnsko

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

komentar

oluskaprokopova@centrum.sk,15. 2. 2017 20:14

ahoj peto, rada bz som odpovedala na maily ale neviem co sa stalo ale tieto mi nejde otvorit ani jeden, ale dakujem

Re: komentar

peťo tulák,16. 2. 2017 5:13

Oľa to som nepochopil o čo ide....