Choď na obsah Choď na menu
 


NAŠE PRSTY

25. 10. 2013

NAŠE PRSTY NA RUKÁCH

 

Každý z nás ich máme iné, prsty, otlačky prstov a každý prst je o niečom inom v našich životoch. Dá sa dokonca aj liečiť pomocou prstov. Ak máte záujem, stiahnite si tento odkaz a uvidíte čo všetko ste určite nevedeli a sú tam rôzné cvičenia pomocou prstov : Leceni prsty.doc (177 kB)

 

Viete napríklad, čo ktorý prst v našom živote zanmená, alebo prečo sa svadobná obručka nosí práve na štvrtom prste, ak si teda klikneš na priložený odkaz tu nižšie, dozvieš sa všetko, aj to, čo sme nevedeli, lebo aj ja som čumel a preto som to sem vložil, tak príjemné čítanie prajem. Ešte niečo, čo som mal poznačené len tak o rukách v mojích drobničkách. Niekde som si to opísal a ako vždy, doplnil svojími myšlienkami a síce :

 

- ruky vyjadrujú konanie, môžeme nimi niečo brať ale aj dávať, niečo tvoriť ale aj ničiť, môžeme nimi niekoho požiadať o ruku. V rukách máme vlastný život, pretože ho formujeme svojími vlastnými myšlienkami, predstavami, činmi a rukami. Pri ťažkostiach s rukami si treba položiť otázku, kde nedávam dosť alebo nedávam správne, čo neviem alebo nechcem prijať, komu som mal odpustiť, kde som sa mal priznať a kde sa nemám príliš rozdávať. Tie naše ruky dokážu veľké veci. Stisk dvoch rúk je niekedy príjemný, ale aj odporný. Pohľadenie rukou po tele toho druhého je krásne, ruky, teda naše prsty dokážu nemožné v láske, v milovaní sa, v nehe, len tak, dotýkať sa jeden druhého je vzrušujúce a niekedy až silno pôsobý na náš organizmus. Nebyť tych našich rúk, nedokázali by sme bez nich žiť, aj keď poznáme ľudí, čo to dokázali a sú plnohodnotný aj bez týchto pre nás tak dôležitých končatín našich tiel.

 

 

112.jpg

len také ilustračné foto mojej ruky

 

 

Tak teraz si kliknite na tento odkaz a dozviete sa veci a hlavne prečo sa štvrté prsty od seba nedajú oddeliť

 

Prečo sa svadobná obrúčka nosí na 4. prste? | CoolPlaneta.sk

 

tulák peťo z tramtárii na sLOVEnsku

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

prsty

oluskaprokopova,27. 10. 2013 13:57

dakujem za vysvetlenie velmi pekne a poucne

Re: prsty

peťo tulák,29. 10. 2013 6:33

Ja ďakujem, že si si našla chvíľku a pozrela si si to, ba dokonca ťa to aj zaujalo.