Choď na obsah Choď na menu
 


NADHERNÉ VIDEO

26. 12. 2013

VYSOKÉ TATRY a sLOVEnsko

 Tie naše prekrásne hory kam sa tak rád vraciam ak mám možnosť ísť pozrieť ten môj rodný kraj, tie miesta môjho detstva. 

Tarez tu ponúkam úžasné video a nie jedno od Matúša Lašana z denníka SME.sk na to naše malé sLOVEnsko

 

 

 
 
 

 

Toto video som točil na jesen v 1 den som natáčal Jánošíkove diery a po tažkej noci v aute kde som spal a bol som prechladnutý,som ráno vyrazil na Velký a Malý Rozsutec,naštastie bolo ovela krajšie ako den pred tím,aj ked bol celkom silný opar takže toho timelapsu som vela nenatočil, Hudba-MAOK Maok.net

 
 

 

 Toto najnovšie timelapsové video sa volá Biele Karpaty-Trailer 2 je to dalšia krátka ukážka z pripravovaného filmu o Bielych Karpatoch
od skalice až po Púchov, v tomto traileri som sa zameral na Inverzie ktoré v BK až tak často niesu,tie 3 minuty timelapsu sú z rýchlené z 12 hodín.
ak by niekto chcel finančne prispiet na tento film nech mi napíše na mail unrealista@centrum.sk jeho meno bude zverejnené aspon v záverečných titulkoch.
Točené to je cez Canon eos 600d a Canon LEGRIA HF G30

 
http://www.youtube.com/watch?v=xRxSk02zGDo&feature=share&list=UUoPW8_KZieJOvMxlD2fZ0rw&index=3

 

*******************************

 

Dame zmenu, presunieme sa na Materhorn

 Niečo o tom videu : Christian Mulhsuser vystoupil třikrát na nejslavnější horu Švýcarska, Matterhorn, v době mezi srpnem a říjnem 2012, aby natočil tento film. Zůstal několik nocí ve výšce 2700 metrů, při teplotě -13 stupňů C. V takové výšce bez světelného znečištění je úžasná viditelnost noční oblohy. Užijte si také doprovodnou hudbu Roberta Cacciapaglia.
A po skončení je tam ďalšie ponuka...

http://player.vimeo.com/video/53018096portrait=0&badge=0&color=ff9933

 

***************************************

 tulák peťo z tramtárii na sLOVEnsku

 

nuž a ako bonus niečo čo poznáte všetci

https://www.youtube.com/embed/a5dGcJOOx6s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

slovensko

oluskaprokopova@centrum.sk,4. 1. 2016 17:48

moje drahe slovensko, ake si mi krasne a ten slovensky raj, hotovy zazrak dakujem ti peto

Re: slovensko

peťo tulák,5. 1. 2016 5:47

To ma vždy vie potešiť, ak si niekto niečo na mojích Falkovinách pozrie a urobí mu to takú radosť, že mi tu napíše pár slov ako teraz ty Olinka, ĎAKUJEM!!!

Zázračné sLOVEnsko

Ifča,4. 6. 2014 14:51

Prvé 2 videá som videla už inde,to tretie z Bielych Karpát je neskutočne krásné, aj Vršatec som tam zahliadla. Človek má chuť sa hneď niekam vydať. Na to, aké je naše sLOVEnsko malá krajina, má okrem mora všetko. Je neuveriteľne krásné a bohaté na prírodné krásy. Sú to také naše malé sLOVEnské zázraky.

Re: Zázračné sLOVEnsko

peťo tulák,5. 6. 2014 4:24

No vidíš a koľko ľudí už bolo v tom svete kadetade a nepozná čo má doma. Nepozná Tatry, Veľkú či Malú Fatru a Karpaty a veľa, veľa úžasných miest u nás. Pre veľa ľudí je dôležitejšie, že sa môže pochváliť okoliu, kde boli na dovolenke, na akom ostrove či kde u mora a pritom fakt nevie aký je najvyšší štít v Tatrách. Je to smutne, ale je to tak...

Ďakujem Ifča, že si si našla chvíľku k nakuknutiu na tento príspevok. Hej prvé dve videa sú na mojej cyklomoto stranke v trochu inej podobe.