Choď na obsah Choď na menu
 


Z ARCHÍVU

14. 1. 2013

 

VIANOCE VO SVETE 2010

Vitajte v digitálnom svete :  mesta Európy príchodom kultúry Nadácia Gorlitz-Zgorzelec eV(FVKS). Klikni po zobrazení stranky na číslo a zobrazí sa ti fotografia vianoc ( niekde nie vianočná) z rôzného kúta sveta. 

Tu je ale hlavne dôležité číslo 19 v tomto adventnom kalendári a nebudem prezrádzať o čo ide, nechaj sa prekvapiť, napíšem len, že ide o sLOVEnsko


http://adventskalender2010.europastadt.org

 

Neviem, či to není na F1 alebo F2 strankách, je tam toho toľko, že už si ani nepamätám čo všetko som tam za tie roky ( od roku 2009) vložil a ponúkol k nakuknutiu čitateľom, ale ak je, nevadí, opakovanie je matka múdrosti sa vravieva, ale keby som to tam niekam vložill, nebolo by to v meilovej schránke uložené.

 

pfč tramtária + čiMči - sLOVEnsko

 

STRÁ BRATISLAVA
Neskutočne rozsiahlý súbor starých fotografii starej Bratislavy!
Žiaľ, je potrebné pozrieť si desiatky "štandardných" fotografii, kým človek narazí na jednu naozaj POZORUHODNÚ A VÁCNU...
Ale je tam pár raritných a cenných záberov...
http://lacohephotos.tumblr.com/
Na konci klikne na NEXT a pokračuješ v prehliadke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Ta hej, ta sranda!

peťo tulák,15. 1. 2013 4:34

Ďakujem Miška, že si sa tu na chvíľku zdržala a aj niečo napísala. Ta hej, sranda po rokoch toto vidieť. Ako som písal, konečne som si robil poriadok v meilovej schránke a toto som tam našiel. Škoda zmazať a zabudnuť. Preto je to tu. Hej, tatranská fotografia krásna, je to pohľad cez okno z tej najvyššie postavenej kadibudky-latriny v Tatrách. Aj tie vaše rodinné fotky krásne spomienky. Ja som často spomienkami i myšlienkami tam u Vás v Nemecku. No a čo si to tam popísla, neviem, musíš mi to niekedy preložiť.

Vianoce,Vianoce...

Miska,14. 1. 2013 20:10

Ta sranda. Uz som aj na to zabudla. A ze som to len pekne napisala...
A pekna fotka taranska k tomu a aki sme tam boli este mladi :-D ...
Dikes.