Choď na obsah Choď na menu
 


TO SI FAKT POZRI

14. 1. 2014

 

 FOTOGRAFIE V 3D PREVEDENÍ TU UŽ NIEKDE SÚ, ALE TOTO JE ÚPLNE O NIEČOM INOM A TAK NEBUDEM TU ZBYTOČNE VYPÍSOVAŤ AKÉ JE TO NADHERNÉ A AKO DNEŠNÁ TECHNIKA PONÚKA NEMOŽNÉ, TREBA SI TU NIŽŠIE KLIKNUŤ A BUDEŠ ČUMIEŤ AKO JA, KEĎ SOM SI TO POPRVÉ PREZERAL :

 

 

Click
Here

 

 

 A PRIDÁVAM EŠTE NIEČO Z OBLASTI FOTOGRAFOVANIA

IDE O WORKSHOP NA TÉMU AKT S TEREZOU Z DAVLE V KAŠTIELI TOMÁŠOV, ALE VIAC AK SI KLIKNEŠ NA ODKAZ "NUDES IN MANOR HOUSE "

 

<http://www.robertvanogallery.com/2013/11/nudes-in-manor-house-workshop-na-temu-akt-s-terezou-z-davle-v-kastieli-tomasov-24-5-2014/

 

TOŽ PEKNÉ POKUKANIČKO VÁM PRAJEM

a ešte jeden krásny bonus pridávam, cvičiteľku yogy len tak, nahú a nejde tu ani tak o to, že holá baba, ale o prekrásne fotografie ženského tela

 

Nude Yoga Instructor Poses in Her Favorite Positions (NSFW) | Nerve.com

 

 No a k tomu niečo dopíšem : ide o najerotickejšie fotografie pri cvičení, nahá krása ukazuje sexy pózy, ktoré vám vyrazia dych, ja som to sem vložil 14.1.2014 a teraz som to našiel aj na topkách.

 

Luba v póze, ktorú by zvládlo mizivé percento ľudstva. 21.01.2014 22:00

 

OSLO - Známy nórsky fotograf Petter Hegre nafotil svoju ukrajinskú manželku Lubu Shumeyko pri cvičení jogy a treba uznať, že skvelý výkon predviedli obaja. Profesionál, ktorý zachytil jej skvostné telo v dokonalom svetle a žena, ktorej ohybnosť dosiahla neuveriteľných možností. Je krásna, zvodná a pôsobí neskutočne. Pre mužské oko je to určite skvost.

 

Ak ste si mysleli, že joga je jednoduchá, zabudnite na to. Niektoré z týchto póz si vyžadujú maximálne zapojenie svalov a natiahnutie šliach, ktoré nemá amatér šancu zvládnuť. Ukrajinská inštruktorka Luba Shumeyko však pri fotení vyzerala, že s tým nemá najmenší problém.

Brutálna fotoséria bola urobená už pred niekoľkými rokmi, ale vďaka stúpajúcemu záujmu na internete sa znova dostala do centra pozornosti. Diváci tak môžu vidieť širokú a komplexnú škálu pozícií a nahota v tomto prípade nie je úplne samoúčelná. Predsa len predstava o obtiažnosti je vďaka nej oveľa ľahšia a ešte sa popasie aj mužské oko. To ženské asi väčšinou skôr závidí.

Petter Hegre sa preslávil svojimi aktmi, a tak niet divu, že aj svoju ženu vyzliekol zo všetkého, čo sa dalo. Treba však uznať, že vyzerá impozantne.

Zdroj : topky.sk

 

 

tulák peťo z Tramtárii na Slovensku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Klobúk dole!

Jojka,6. 2. 2014 6:45

Nádherné fotografie, krásne nafotené ako píšeš, ale mňa zaujali jednotlivé cviky, ich obtiažnosť - tak klobúk dole !

Re: Klobúk dole!

peťo tulák,7. 2. 2014 19:05

To tiež, náročnosť cvikov aké nám tu ta prekrásna žena ukazuje Jojka je trba vidieť, nie len to telo.

joga

oluskaprokopova,27. 1. 2014 20:48

krasna zena

Re: joga

peťo tulák,7. 2. 2014 19:04

Hej, je to tak, je to krásna žena!

Joga

Petr zu Valašska,24. 1. 2014 21:05

Díky Peťo za doplnění informací k fotkám jogy. Ty cviky na první pohled vypadají jakoby nic, ale asi to bude pěkně náročné...

Re: Joga

peťo tulák,25. 1. 2014 5:25

Presne tak. Není to len zapózovať fotografovi, ta pani Luba určite cvičila a pán fotograf fotil o 106, aby pre nás vybral tie najkrajšie momenty z cvičenia yogy a vybral úžasné zábery.

úžasné

LuluLucka,24. 1. 2014 9:47

Naozaj super video, až neskutočne krásne. Skoro som nedýchala, keď som pozerala... za toto moc dík :)Už dávno sa mi nestalo, aby som si jedno videjko pozrela za sebou dvakrát

Re: úžasné

peťo tulák,25. 1. 2014 5:22

Tak ségro to ma potešilo, že to video ťa tak chytilo a ako fotografka a žena nič nenapíšeš k tej foto yoge?

Pěkné pokoukání a příjemné poslouchání

Petr z Valašska,21. 1. 2014 22:51

Zdravím tě Peťo, se zájmem jsem shléhdl to video, krásné a perfektně udělané - opravdu i já čumím, co dnešní technika dokáže a jaké věci se dají tak krásně nafilmovat. Super jsou i fotky Nude Yoga - nejen krásné tělo ale hlavně výborně technicky zvládnuté fotografie. Takže opravdu pěkné pokoukáníčko. A ještě jedna výborná věc tady je - otevřel jsem si zde Hrací skříňku a při čtení mailů, pri úpravě fotek i teď při psaní posloucháme krásné zamilované a jiné písničky a to se hned líp pracuje..Ahoj, Petr

Re: Pěkné pokoukání a příjemné poslouchání

peťo tulák,23. 1. 2014 4:38

Peťo tak to ma teší, že ste sa s Ivčou dostali až do mojej Hracej skrinky a vybrali ste si niečo na počúvanie. To video čo som sem vložil, je fakt úžasné, preto je aj tu a síce nikomu nevnucujem, to čo sa mne páči, aby sa pačilo aj inému, ale toto chytí určite každého. Nuž a nahé ženské telo čo tu cviči yogu je prekásne a fotograf mal cit pre krásu a pekne to nafotil.

Ďakujem za komentárik a teším sa, že sa preklikávaš na Falkovinách a dokonca aj niečo sem tam napíšeš!